onsdag 28. september 2011

Foto i fokus

I går hadde vi besøk av Radar ungdomsklubb. Denne gangen var det foto som ble fokusert på. Vi er i en prosess der vi skal få nye ideer som vi kan ta i bruk i praksisen vår. Det er veldig greit å få litt inspirasjon. Jeg tror dette er noe barna vil like veldig godt! Foto kan brukes til masse hos barn, for eksempel utstillinger, spill, collager, film og mer.

På starten av dagen fikk vi mye informasjon om hva som er viktig å tenke på når man bruker kamera, i forhold til lys blant annet. Det var utrolig gøy og lærerrikt! Fotografen hadde lagt opp til et prosjekt. Vi fikk besøk av en sanger som ønsket hjelp fra Sandvikaelevene til en musikkvideo. Oppgaven ble fordelt på fire grupper, der vi fikk ulike vers og framgangsmåter å utføre det på. Gruppene skulle tenke på et konsept med mange(mange, mange) bilder som skulle settes sammen til en musikkvideo. Prosjektet var absolutt krevende, men også veldig morsomt og spennende. Selv om sluttresultatet ikke ble helt ferdig, er jeg sikker på at det blir bra! Det blir gøy å se hva de ender opp med!

Igjen, så er jeg takknemlig for at Radar var til stor hjelp! Dette er også noe jeg vil tenke over å ta i bruk i praksis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar