onsdag 12. oktober 2011

TO på besøk

Ja, nå har barn og ungdom to mandager på rad, vært så heldig å fått besøk av TO elevene. TO elever har en funksjonshemning og trenger Tilrettelagt Opplæring(TO). Likevel så er elevene veldig oppegående. Vi har sammen med elevene lagd måltid og planlagt og deltatt i aktiviteter som skulle tilrettelegges for TO.

Første mandag lagde vi en koselig lunsj med TO. Alle deltok i matlaging som skapte trivsel. Det var kjempe gøy å bli kjent med elevene. De var veldig åpen og ga mye av seg selv, som gjorde det enklere for kommunikasjonen.

// google

Denne dagen hadde vi tidligere kommet med ideer til aktiviteter også. De har selv vært med på å komme med forslag til ulike aktiviteter de ønsket. I vår gruppe, med to TO elever, endte vi opp med Quiz og "Kropp i bakken". Dette ble utført den siste dagen med TO.

Det er sikkert flere som lurer på hva "Kropp i bakken" går ut på? Vi skal ha antall armer og ben i bakken, der hele gruppa må bidra. Denne øvelsen tester koordinasjon med armer og ben, i tillegg til at det er en praktisk oppgave. Aktiviteten bidro til morsom tenking der hele gruppa fikk deltatt.

//google

Quizen gikk mye ut på IQ spørsmål. Her kom TO elevene med mange interessante forslag. Det var spennende å se hvordan tenkingen deres var. Vi hadde i tillegg noen åpne spørsmål om kosthold. Her var det enklere å svare, fordi det var flere muligheter.

// google 

Det har vært en gøy og spennende opplevelse. Jeg syns det har virkelig vært kjempe koselig å bli kjent med TO elevene.

1 kommentar: